03222282284

Yeşiloba Mahallesi 46069 Sokak Mehmet Aydemir Sanayi Sitesi B Blok No:31 Seyhan / ADANA

Farklı reklam şirketlerinin, kurumsal firmaların biz kimiz kısmındaki yazılara pek benzemeyen bizi yakından tanıyabileceğiniz bölüme hoş geldiniz.
Daha önce farklı reklam şirketlerinde çalışmış ve sonunda ‘’yeter artık sırası geldi’’ deyip, şirket kurmaya karar vermiş bir firmayız. Personelimiz yok hepimiz arkadaşız.
İşleri oturduğumuz yerden de takip edebiliyoruz. Bizim gibi sakinlik isteyen uzaklarda çalışmayı prensip edinmiş komşulardan oluşan bir sanayi sitesi içerisinde pekte manzarası güzel sayılmayan ofis ve atölyede çalışıyoruz. Mekanımızı kaliteli gösterip çalışma fiyatlarını yükseltmekten yana olmadığımız gibi herkesi rahat ettirmeye gayret gösteriyoruz.
Alanında uzman harika bir ekibe sahibiz. Yaptığımız işlerle müşterilerimizi etkilerken, kurduğumuz bağlar ile sürekliliği sağlamaktayız.
Orta ölçekli bir işletme olmamıza rağmen kurulduğumuz ilk andan itibaren kaliteye verdiğimiz önem ve zoru başarma azmimiz sayesinde kısa sürede reklam sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemişizdir. Firmamızın değişmez prensipleri arasında kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat yer almaktadır.
Yaptığımız bazı işlere bakın, Hangisi kötü ki ?
Lafı fazla uzattık biliyoruz siz en iyisi bize bi’kahve içmeye gelin.
 

Adana Totem Tabela, Adana Tabela, Adana Vinil Germe, Adana Işıklı Tabela, Adana Işıksız Tabela, Adan

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Bir Beyaz Reklam Grafik Tasarım Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir