05308960063

BeylikdüzüYakuplu

Dizayn ismiyle ticari hayatına başlayan firmamız dekorasyon tecrübesi oldukça eskiye dayanır ve sektör içerisinde müşteri potansiyeli olan güçlü iş ortaklarına sahiptir. Günümüzde iç mimarinin teknolojiyle uyum içerisinde ve aynı paralellikte seyir halinde olduğu bir gerçek. Aydınlatma sistemleri ve dijital baskı teknikleriyle bilgisayar ortamlarında hazırlanan grafikleri ev ya da çalışma ofislerine Gergi Tavan platformu sayesinde uygulaya bildiğimiz bir dönemde yaşıyoruz. Klasik dekorasyon ürünlerini hızla sektörde unutulur hale getiren bu sistemler çok hızlı yayılıyor ve her mekana kolayca kurulabiliyor.

Pratik monte edilebilirliği sayesinde evlerde ya da iş yerlerinde radikal değişimler gerektirmeden duvarları kırmadan yıkmadan bir Gergi Duvar sistemi kurulabilmektedir. Bir çok özel dokulara sahip olan gergi tavan kumaşları sayesinde mekanların fiziki koşullarından etkilenmeden her forma girebilen ve her ortama uyabilen bu ürünlerin imalat, tasarım, montaj gibi tüm hizmetleri Gergi Dizayn firmasından alabilirsiniz. Ayrıca İstanbul’da yüzlerce firmaya hizmet vermiş ve güçlü referanslara sahiptir. Zaten arkasından övmeye gerek kalmadan web sitelerini ziyaret ederek Galeri; Gergi Tavan Resimleri sayfasından yaptıkları yüzlerce projeyi kendinizde inceleyebilirsiniz.
Tasarımları bir birinden şık olan bu firma müşteriye özel tasarımlar yapabilmekte hatta müşterilerinin resimlerini bile gergi kumaşlara, dijital baskı teknolojisi kullanarak duvarlara pratik paneller sayesinde uygulayabilmekte. Sınırsız görsel seçenekleriyle hayal ettiğiniz bir görseli bile bulmanız mümkün. Gergi Dizayn’da Gergi tavan sistemleri konusunda kapsamlı hizmetler almanız mümkün gergi tavan montajı, gergi tavan tamir ve bak

gergi tavan,gergi tavan sistemleri,gergi dizayn

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Gergi Dizayn Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir