02126191111

 

0536 232 66 96

CEBECİ MAH S CAD NO 47 Sultangazi / İstanbul

Desi Alarm ve Güvenlik, geçmişten gelen deneyimi ve güvenlik alanında kendini kanıtlamış bir firma olarak 2008 yılında kurulmuştur. Daha önceden edinmiş olduğu deneyimi ve müşterilerinin ne istediğini bildiğinden dolayı maliyeti düşürtmek ve müşterilerine kalitesinden ödün vermeden hizmet etmek için internet ortamına kendini taşımıştır.

Maksadımız kendimizi mevcut olan koşullar altında giderleri minimuma indirip fiyatları da en makul seviyelere çekmiştir. Şuan ki konumumuz itibari ile ayakları yere sağlam basan ve talepleri karşılayabilen bir firmayız. Piyasada elektronik güvenlik ürünlerini sağlıklı bir şekilde canlı yayınlayabilen ve sunduğumuz hizmetleri bizden daha uygun fiyata verebilecek bir firma tanımıyoruz. Kendi ürünlerimizi kendimiz üretim yaptığımız için fiyat konusunda tek olabilecek bir firmayız.
Desi Alarm sahip olduğu genç beyinler sayesinde yeni teknolojide her zaman en ön sıralarda yer almaktadır. Desi Alarm güvenlik bünyesinde Görüntülü ve Sesli Güvenlik sitemleri satışı yapmaktadır.

Desi Alarm, Desi ev alarm, desi işyeri alarm, alarm sistemleri

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Desi Alarm Sistemleri Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir