02125450564

 

02125450564

20 yılı aşkın bir süredir Beko teknik servisi hizmetleri veren firmamız, servis ekiplerini ve teknik personellerini kendi bünyesinde bulundurmak ile birlikte günümüzde tam 25 servis ekip sayısına ulaşmayı başarmıştır. Sektörümüzde yer alan birçok firmanın politikasının dışına çıkarak sizlere taşeron ekipler ile Beko beyaz eşya servisi hizmetleri sunmak yerine kendi oluşturduğumuz sağlam kadro ve alanında uzman ekip çalışanlarımız ile profesyonel oluşumumuzu tamamladık. Yılların vermiş olduğu tecrübelerimiz ve bilgi birikimlerimiz doğrultusunda siz değerli müşterilerimizin bizlerden beklentilerini tespit ettik. Tespitlerimize yönelik özel çalışmalarımızı Beko teknik servis firması olarak bünyemize en hızlı şekilde dahil ettik. Hala daha en iyisini arayan firmamız için siz değerli müşterilerimizden gelen olumlu veya olumsuz olan tüm fikir, görüş ve önerileriniz son derece önemli olup gelecek planlarımızın oluşmasını sağlamaktadır.

Servis Vizyonumuz

Beko teknik servis firmamızın vizyonu, servis alanların içerisinde yer alan çalışmalarımızı ve özel müşterilerimize sunduğumuz özel hizmetlerimizin bilimselliğini ve kalitesini dahil ettiğimiz platform içerisinde liderliğimizi sürdürebilmektir. İlkemiz memnun müşterilerimiz ile birlikte sektörümüzde her zaman lider kalabilmektir.

Servis Misyonumuz

Beko servis hizmeti sağlayan firmamızın sunmuş olduğu tüm hizmetlerin güvenilir, müşteri haklarına saygılı, çevreye duyarlı, çağdaş, her şeyden önce eğitimi ve alandaki profesyonelliği ön planda tutan, yenilikçi, öncü ve her daim kendini geliştirme yollarının peşinde olan ve bu çerçevede değerli müşterilerimize ulaşmasını sağlamak ile birlikte sun

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Beko Servis Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir