02122301240

 

05424197811

KAYI TERCÜME LTD. ŞTİ. Radiant Tercüme Bürosu  olarak 1997 yılından kurulmuştur. 2013 ‘den  bu yana da Kayı Tercüme adıyla sektörde tercüme hizmeti vermektedir. Firmamız şahıslara, küçük işletmelere ve tanınmış dev firmalara yazılı, sözlü tercüme hizmetinin yanı sıra kurumsal anlamda özel İngilizce dersleri de vermektedir.

Kayı Tercüme Bürosu, tercüme alanında sağlam bir mesleki geçmişi olan, noter yeminli tercümanlar, dilbilimciler, redaktörler ve kalite güvence yöneticilerinden oluşan bir ekibe sahiptir.

Kayı Tercüme Bürosu, ihtiyaç duyabileceğiniz acil tercüme, ticari tercüme, tıbbi tercüme, hukuki tercüme, medikal tercüme, teknik tercüme, akademik tercüme, simultane tercüme ve kitap tercümesi konusunda uzman ekibiyle kaliteli ve ekonomik tercüme hizmeti vermektedir.

Geçen yıllar içinde, bir çok sektöre hizmet verdik. Sektörde önde gelen firmaların kullanım klavuzları, dergi ve katalog tercümeleri, ticari yazışmaları, web sayfalarının birden fazla dile tercümesinin yapılması, hukuki dosyalarının tercümesi gibi alanlarda hizmet verdik. Bunun yanı sıra birçok kaynağı ve kitabıda yine bir dilden başka bir dile tercüme ettik. Her geçen gün artarak büyüyen ekibimiz ve olumlu geri dönüşler bizi gururlandırıyor. Müşterilerimizin her birine ayrı zaman ayırmak ve çözüm ortağı olmak bizi mutlu ediyor. Tercüme bürosu olarak, tercümenin her konusunda çözüm odaklı partner olarak hizmet vermekteyiz. Bu sebeple önceliğimiz mutlu müşteri profilimizdir.

Tercüme bürosu hizmetlerinin yanı sıra reklam, afiş, web sitesi dizaynı ve baskı gerektiren işleriniz için de<

tercüme, tercüme bürosu, istanbul tercüme bürosu

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Kayı Tercüme Bürosu Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir