05325810885

 

05325810885

Hocapaşa Mah. Muradiye Cad.Kale İş Hanı No : 4 Kat : 4 Sirkeci

Dini düğün organizasyonu olarak sizlere sunduğumuz özel fırsatlarla İslami boyutta sizlere muhteşem bir düğün organizasyonu yapıyoruz dini düğün organizasyonları yaptığınız manevi ve doyumsuz bir lezzete dönüşerek semazen gösterisi ile sizlere sunduğumuz muhteşem programınızı Kuranı Kerim tilavetiyle programımız da lezzet katarak renkli bir hizmet sizlere sunuyoruz.
Ayrıca hem maneviyat hem de maddiyat konusunda sizlere uygun fiyat sunarak inanç organizasyon sizlere tüm Türkiye genelinde profesyonel olarak yetiştirip hizmetinize sunduğu İlahi Grubu ekibi ile her bütçeye uygun profesyonel ekipler sizlere sunuyor Ayrıca sünnet düğünü organizasyonu hizmetlerinizi sizlere sunduğumuz Mehter Takımı palyaço kiralama süsleme ve daha sayamadığımız birçok etkinliklerle dini düğün organizasyon hizmetleriniz de bulabilirsiniz.
sizlere özel olarak hazırladığımız özel konseptlerde farklı giriş müzikleri ile maneviyatı Doyumsuz bir hale dönüştürecek organizasyonlar sizlere hazırlıyoruz. Ayrıca her türlü izmetlerimizde İslami düğün tasavvuf grubu ile sizlere klasik sırlarımızı muhteşem bir etkinlik hizmeti

Dini düğün organizasyon

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Dini düğün organizasyonu Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir