08508881001

 

08508881001

İstanbul Şişli

Şirketimiz 6 yıllık tecrübesi ile siz değerli müşterilerimize Günlük Kiralık hizmeti sağlamaktadır. İlk yıllarında sadece 3 kişilik kadrosu ile büyük işler başaran şirketimiz bugün tarihinde totalde bünyesinde 30 kişi ile sizlere hizmet vermektedir.
Gün geçtikçe kendisini yenileyen şirketimiz site içerisinde bulunan üyelerine yaptığı yeniliklerden ve imkanlardan haberdar etmektedir. Üyelerimizin dairelerinde,fiyatlarında,yer değişikliklerinde site içerisinde duyuru tarzında yayınlar hazırlıyor ve siz değerli müşterilerimizi haberdar ediyoruz.
Sitemiz 4 farklı site ile entegreli bir şekilde çalışıyor,yani sitemizde yayınlamış olduğunuz ilanlar sadece bizim sitemizde yayınlanmakla kalmıyor diğer 4 sitede ve sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor. Böylece ilanlarınızın daha büyük bir kitleye ve genele ulaşması imkanı sağlanıyor.
Eklediğiniz ilana sokak görüntüsü ekleyebilir ve hatta ilanınızı yayınladığınız adresi kapı numarasına kadar harita sistemine kaydedebilirisiniz.Böylece müşterilerinizin sizleri bulması daha da kolaylaşmış olacak. İlanın içeriğine girdiğinizde ilanın üst kısmında ilgili ilanın nerede verildiği,hangi tarihte verildiği,kim tarafından verildiği,hangi semtte verildiği en ince ayrıntısına kadar yer almaktadır.
Sitemiz google arama motorunda ilk sayfalarda yer almaktadır. Eğer google arama motoruna '' Şişli Günlük Kiralık Ev '' şeklinde bir arama yaparsanız sitemize hemen ulaşabilirsiniz. Sitemizde ilanlarınızı yayınlamanız için ilk olarak size hoşgeldin adı altında 1 adet günlük kiralık daire ilanı verme limiti veriyoruz. Daha sonradan eğer başka ilanlar eklemek isterseniz bakiye satın almalı ve bakiyenizden ödeme yaparak yeni ilanınızı verebilirsinz.
Eğer ilanınıza değişik özellikler eklemek isterseniz Doping hiz

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Şişli Günlük Kiralık Ev Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir