0535784501

neriman sk no 50

Ataşehir nakliyat şirketi Ataşehir evden eve taşıma sektöründe yıllardır vermiş olduğu ev eşyası taşımacılık işlerinde en iyi hizmeti Ataşehir nakliye firması.

Ataşehir Nakliyat istanbul Ataşehir'de Aşık Veysel Atatürk Barbaros Esat paşa Ferhat paşa Fetih İçeren köy Bakkal köy İnönü mahallelerinde şehiriçi şehirlerarası evden eve nakliyat ev nakliye ofis taşıma eşya depolama hizmeti sunan Ataşehir merkezli nakliyat firmasıyız.

ATAŞEHİR evden eve nakliyat istanbul ataşehir nakliye firması olarak bizim ile profesyonel ev taşıma eşya taşımacılık işlerinizi taşıtabilirsiniz! Ataşehir Nakliyat Ltd. Şti. Ataşehir evden eve nakliyat hizmet kapsamları, Evden eve nakliyat firmaları doğru adresi, optimum taşıma fiyatları ile nakliyeciler ve müşterilerin buluşma noktası. Ataşehir evden eve nakiye ve depolama hizmeti veren Firmamız değerli eşyanızı, antikalarınızı, ev ve ofis eşyanızı, değerli arşivlerinizi titizlikle, dünya standartlarına uygun şekilde paketler taşır.

Ataşehir evden eve taşıma işleminde eğitimli, tecrübeli personel, modern araçlar ile evinize getirilen özel taşıma ve paketleme malzemesi ilk olarak sizin eşyanız için kullanılır.

ataşehir evden eve nakliyat

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

ataşehir evden eve nakliyat Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir