0 533 703 37 35

Seyrantepe Mahallesi Oğuzeli Sokak 11/A 34418 Kağıthane/İstanbul

Su deposu temizliği periyodik olarak yapılmadığı zaman hayat kaynağı olarak gördüğümüz su, artık sağlığımızı ciddi anlamda tehdit eder hale gelerek bulaşıcı hastalıkların yaygınlaşmasına sebep olurlar. Su Deposu Temizliği Su Deposu Temizliği yapılarak yakalanabilecek bulaşıcı hastalıkların önüne geçerek kendi vücudumuz için bir koruma kalkanı oluşturmuş oluruz. Zira aksi durumda çeşitli labaratuvar testlerinde yapılan araştırmalardan da anlaşılmıştır ki hastalıkların en yaygın geçiş yolu su ile olmaktadır. 

Ayrıca su depolarında kullanacağımız suyun sağlıklı ve steril bir hale getirilebilmesi için yaygın olarak uygulanan klorlama işleminin yanında birde çok uzun süreler su deposunda bekletilen suyun içinde ki uygulanmış olan klor belirli bir süre sonra mevcut aktifliğini malesef kaybeder. Aynı zamanda ışıksız ve havasız bir ortamda muhafaza edilen bahsettiğimiz bu durgun su artık bakteri üretmenin yanında bir de kokmaya, renginin ve ihtivasının değişmeye başladığı görülür. Bu etkenlerle birlikte suyun içilebilirlik seviyesi ortandan kalktığı gibi bağlantılı olarak sağlıklı olarak kullanım özelliği de ortadan kalkar. 

Su deposu temizliğinin önceden belirlenen aralıklarda yapılmadığı zamanlarda kullanılabilir ve hayat kaynağı olarak gördüğümüz su, artık sağlığımızı ciddi anlamda tehdit eder hale gelir ve böylelikle bulaşıcı hastalıkların yaygınlaşmasına sebep olurlar. Su sebili temizliği

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Dezenfeksiyon İstanbul Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir