0507 865 24 17

Şehit Cevdet Özdemir Mahallesi, Sokullu Mehmet Paşa Cd. No:140/B, 06460 Çankaya/Ankara

Egepen Deceuninck
Kapı ve pencere için sunulan en klasik yalıtım çözümlerinin başında PVC gelmektedir. PVC, mekana tarz kazandırma ve değer katma konusunda oldukça başarılıdır. Rengi solmayan, az bakım gerektiren ve dayanaklı olan pencereler, yıllar süren estetik ve şık görünüm kazanılmasına yardımcı olur. Aynı zamdan PVC pencere ve kapılan bakımı oldukça zahmetsiz ve kolaydır. Egepen Ankara, bu anlamda sizlere verdiği hizmet ile adından uzun süredir söz ettiriyor.
Egepen Deceuninck, Türkiye’nin en önemli marklarından biridir. Egepen Kaya Mühendislik Yaptığı bir çok kampanya ile, müşterilerinin gözünde önemli bir yer edinen firma, aynı zamanda kaliteli seçenekler sunarak, her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başarıyor. Egepen Ankara, göstermiş olduğu başarılı hizmet ile, sizlere kaliteli fırsatlar sunmaya devam ediyor.
1981 senesinde kurulan PVC’nin öncüsü Ege Profil Tic. Uzun zamandır göstermiş olduğu başarılı performans ve müşteri ilişkilerinde gösterdiği özen sayesinde, öncü firmalardan olma başarısını göstermiştir. Şirket, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da önemli faaliyetlerine imza atmıştır. Bunun vizyon ve misyon açısından öneminin çok büyük olduğunu ifade edebiliriz. Egepen Çankaya, Ankara’da gösterdiği kapı ve pencere sistemleri hizmeti ile, neredeyse her eve girmeyi başarmıştır diyebiliriz.
Egepen Deceuninck ile iletişim kurmak için, kurumun internet sitesine giriş yaptıktan sonra telefon numarasını öğrenebilir, o numara üzerinden çok rahat bir şekilde iletişim kurma şansına sahip olabilirsiniz. Dünyanın her yerine ihracat gönderen şirket, 2012 senesinde Hindistan’da açtığı depo ile Asya pazarına,  2014 s

egepen,egepen ankara,egepen çankaya,egepen dikmen,egepen deceuninck,

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Egepen Deceuninck Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir