02123230020

 

05348680084

Nuri Paşa Cad. Gümüş Damla Sok. No: 3

Dothrak Tente & Cam Balkon; yurtiçi ve yurtdışı projeleriyle dış yaşam alanlarınıza tente ve cam balkon sektöründe mimari ve estetik çözümler üreterek imalat, montaj, tamir ve bakım faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.
 
Kurulduğu günden itibaren dış yapı üniteleri üzerine çözümler üreten Dothrak Tente & Cam Balkon ailesi olarak müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerin zamanında, eksiksiz ve problemsiz olarak teslim edilmesini bir ilke olarak benimseyerek; kaliteyi, konforu ve estetiği sunmaktan gurur duymaktayız.
 
Yaşam alanlarınızda ve işletmelerinizde daha rahat vakit geçirebilmeniz ve sahip olduğunuz müşterilerinize daha lüks ve konforlu hizmet verebilmeniz için tüm dünyadaki sektörel ve en güncel hareketleri takip ediyor, Ar-Ge çalışmalarımızla elimizden gelenin en iyisini sizler için üretmeye devam ediyoruz.
 
Bize güvenerek projelerimizin hayata geçmesine imkan veren müşterilerimize, çözüm ortaklarımıza ve bizleri bugünlere taşıyan tüm personel kadromuza Dothrak Tente & Cam Balkon olarak her zaman teşekkürlerimizi sunuyoruz.

mafsallı tente, motorlu tente, kasetli tente, karpuz tente, körüklü tente, pergola tente, katlanır t

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Dothrak Tente & Cam Balkon Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir