05464191707

 

05464191707

1320

Firmamız evden eve nakliye sektörü içerisinde geçmişten geleceğe emin adımlar ile hizmet vererek sektöre öncülük etmektedir. Firma misyonu ve vizyonu arasında kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyet ilkeleri ilk sırada yer almaktadır. Taşımacılık alanında profesyonel hizmet anlayışını alanında uzman kadro ile destekleyerek eşyalarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde taşınmaktadır. Müşteri memnuniyetini sağlamak için firmamız tarafından sigorta teminatı tüm eşyalarınıza uygulanmaktadır. Bu sayede hasar gören eşyalarınız sigorta teminatı tarafından telafi edilmektedir.

 

Nakliye Taşımacılığında Kurumsal Hizmet Anlayışı

Evden eve nakliyat Firmamız tüm hizmetlerini kurumsal olarak vermektedir. Her türlü sorunlarınız hızlı ve çözümsel anlayış içerisinde çözülmek ve taşınma stresinden uzak durmanız sağlanmaktadır. Güler yüzlü hizmet anlayışı ve yenikçi yapımız ile kaliteli hizmet sunulmaktadır. Sizde bu hizmetlerden yararlanarak taşınmayı kolay bir hale getirebilirsiniz.

 

Misyon ve Vizyonumuz

şehirlerarası evdne eve nakliyat Firmamızın misyonu ve vizyonu müşteri memnuniyeti üzerine kurulmuştur. Tüm taşınma sırasında istekleriniz profesyonel olarak yerine getirilir. Herhangi bir sorun yaşamadan taşınmanız için özel ekibimiz taşınma sırasında hep yanınızda yer alarak size gerekli yardımı sunmaktadır.

evden eve nakliyat

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç

yıldızeli nakliyat Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir