0262 644 51 12

 

0531 464 80 46

Osman Yılmaz Mah. 614. Sk. No: 4 (Emek Apt. Altı) GEBZE / KOCAELİ

tel Malzemelerini Kaliteli Ve Uygun Fiyata Temin Edebilmek
Otellerde bazı ürünlerin tek bir kullanımı olmalıdır. Terlik de bu tek kullanımlık ürünler arasında yer alır. Terliğin kişisel bir ürün olması aksi takdirde mantar gibi ayak enfeksiyonlarının ve farklı cilt rahatsızlıklarının bir kişiden diğer bir kişiye bulaşması söz konusu olur. Mantar rahatsızlığı bulunan bir kişinin kullanmış olduğu terliği giyen kişi mantar bulaşma ortamı oluşturmuş olur. Bunun yanında bu durum farklı sağlık sorunlarına da davetiye çıkarabilir ki oteller için bu tür ayrıntılar çok önemlidir.

Müşterilerin memnuniyeti bu küçük ayrıntılar ile katlanır. Tek kullanımlık terlik her müşteri için özel olarak temin edilir ve kullanım sonrasında mutlaka atılır. Oteller bu ürünleri farklı işlemlerden geçirerek yeniden kullanmazlar. Tek kullanımlık terlikihtiyacını gideren Toptan 24 sitesi bu alanda verdiği hem kaliteli hem de oldukça uygun hizmet ile terlik dışındaki diğer ürünlerin de karşılanmasını sağlar. Tek kullanımlık terlik çeşitleri arasında alt kısmı kauçuk olan ya da alt kısmı düz olan modeller vardır. Alt kısmında elyaf takviye bulunan terlik klasik kullan at terliğe göre çok az bir fark ile fiyat olarak daha öndedir.

Otel Terlik Teminin Önemi

           Otel terlik imalatçıları bir otel için çok önemlidir. Otellerin kalite bakımından yeterliliği bu tür ürünleri sağlayıp sağlayamaması ile ölçülür. Bu nedenle Toptan 24 rahat tedarik imkanı sayesinde otellerin saygınlığını kazanması amacı ile elzem firmalar arasındadır. Otel terlik imalatçıları sadece burnu kapalı terlikler sunmaz. Arzu eden kullanıcıların overloklu

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Toptan24.com Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir