05454342276

 

05454342276

samsun/merkez/ ilkadim

Samsun Evden Eve Nakliyat Uzun yıllardan bu yana sektörde yer edinen profesyoneller tarafından 2000 yılında kurulmuş ve faaliyete geçmiştir.

Kısa süre içinde yurt içi ve dışında acente ağını kurarak organizasyonunu genişletmiş ve bugün itibarı ile bütün kara , deniz ve hava yolu taşımacılığı ile gümrükleme, lojistik servisler, proje taşımacılığı ve depolama hizmeti sunmaktadır.

Ek olarak samsun evden eve taşıma geliştirilen organizasyon yapısı aracılığı ile lojistik gereksinimlere de çözüm sunmaktadır.
Samsun evden eve taşıma, kuruluşundan bu yana istikrarlı bir şekilde büyümeyi ve gelişmeyi hedefleyen samsun evden eve nakliyat uzman ekibi, yüksek teknolojisi, doğaya ve ekolojik dengeye özen gösteren filosuyla, sektörün önder kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır. Filomuzdaki araçlarının tümü kırılgan yükleri taşımaya elverişlidir ve en yeni teknolojiyle donatılmıştır..

Samsun Evden Eve Nakliyat olarak yıllardır hizmet verdiğimiz evden eve taşıma sektöründe uzmanlığımız ve profesyonelliğimiz ile sektörde örnek olmakta ve tercih edilmekteyiz. Alanında uzman kadromuz ile evden eve nakliyat mevzusunda izlenmesi gereken noktalara titizlikle riayet eder ve satın alan memnuniyetini üst seviyede tutmaya gayret gösteririz.

Temel prensibimiz müşterimizin ihtiyaç duyduğu her türlü lojistik hizmet talebini tek elden uygun koşul ve maliyetle gerçekleştirmektir. Söz konusu prensip çerçevesinde firmamız özellikle rotalarında hizmet sunumunu yoğunlaştırmıştır.
Anılan rotalarda düzenli parsel çıkışlarımız mevcut olup, her türlü taşıma hizmeti sunulmaktadır. ‘’Taşımacılıkta yol arkadaşı‘’  özdeşleşen hizmet anlayışımız, gerektiğinde değişi

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç

Samsun evden eve nakliyat Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir