0216 595 26 00

 

0 530 525 04 67

Harmandere Mah. Ankara Cad. No:486 Kat 2 No: 4 Akdemir Plaza B Blok Pendik / İSTANBUL

Sabiha Gökçen Havalimanı, dünya çapındaki büyük havalimanlarından biridir. Burada sabiha gökçen araç kiralama noktasında lüks araç kiralama hizmeti, sürücü ile kiralık araç hizmeti, kiralık otomatik dizel gibi seçeneklerin hepsini bulabilirsiniz. Firmamız Sabiha Gökçen havalimanında Lüks model araçları ile size istediğiniz kalitede, yüksek zevkleri karşılayan bir hizmet vermektedir. Firmamıza online olarak kolaylıkla internet sitemizden de ulaşma imkanınız vardır.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında, bulunan lüks araç filomuzdaki tüm araçlar, son teknolojiye sahip, ultra rahatlık sunan üst model araçlardır. Araçlarımızda aradığınız her türlü konforu bulmakta çok kolaydır. Yine haftanın yedi günü 24 saat boyunca bize ulaşarak istediğiniz tür tüm lüks araçları marka model, vites ve yakıt seçenekleri ile seçebilirsiniz. Rezervasyon işlemleri aşamasından başlayarak tecrübeli ve güler yüzlü kadrolarımız ile sizlerle birlikte oluyor, her türlü istek ve ihtiyacınıza en kısa sürede yanıt veriyoruz.

Firmamızdan alacağınız tüm hizmetler gibi Lüks araç kiralama hizmetinde de, bizim için önceliğimiz müşterilerimizin rahat ve mutluluklarıdır. Bu düşünce üzerine kurulu çalışma sistemimiz ile farklılık oluşturuyoruz. Havaalanında lüks araç hizmetlerini verirken tüm aşamaları özenle planlayarak, zaman noktasında aksama yaşamaksızın size en mükemmel hizmeti sunuyoruz. Kaliteli organizasyon ve hızlı çözüm prensiplerimizle sektörde lider konumumuzu koruyoruz.

Firma, olarak sunduğumuz hizmetlerde, tüm konfor ihtiyaçlarınızı karşılayacak özel donanıml

havalimanı araç kiralama

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç

Sabiha Gökçen Car Rental Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir