05445274952

 

05445274952

Mustafa kemal paşa mah. Mahir sokak no:113/8 Avcılar istanbulAvcılar parseller

DUVAR KAĞIDI Kendinizi evinizin içerisinde büyülü bir atmosferin içinde hissetmeye ne dersiniz? her biri ayrı birer farklılık ve yaratıcılık ürünü olan taş desenli duvar kağıtları sayesinde salonunuz, odanız ve ofisiniz hem sizin hemde konularınız için etkileyici bir tuh hali sunacak.

İçerisinde bulunduğunuz ortamın duvarlarından yansıyan enerji, sizi gerek çalışırken gerek sohbet halinde gerekse de istirahat ederken bütünüyle kuşatacak ve dört duvar arasında dahi sınırların ötesine davet edecek.

Kaliteli ve orijinal bir ambiyans oluşturmanın en etkili yollarından biri olan taş desenli duvar kağıtları, içinde bulunduğunuz ortama oldukça doğal bir görünüm kazandırır. Kendinizi kapalı bir mekanda bile, oda sınırlarının dışına hissetmenize olanak sağlar. Kataloğumuzdan faydalanarak seçim yapabileceğiniz çeşitli taş motifleri, kısa zamanda duvarlarınızı süsleyecektir. Böylece kendisini kapalı bir mekanın içinde olsanız dahi dilerseniz bir bahçenin içerisinde, dilerseniz tarihi bir yapının avlusunda, dilerseniz yılların eskitemediği ve doğallığını hala koruyan bir mesire yerinin köşe başında bulabilirsiniz

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç

Dekadek duvar kağıdı Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir