03323220126

Şeyh Sadrettin Mh. Feritpaşa Cad. No:26/A Meram KONYA

Türksat Uydunet internet (Kablonet) Kablo TV hattı üzerinden hizmet vermektedir. Fiber alt yapının gücünü kullanarak her türlü şartlarda maksimum hızda internette sörf yapmaya ve işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirmeye devam edebilirsiniz.

Türkiye'nin tek kablo operatörü olan TÜRKSAT A.Ş., tamamen kendine ait fiberoptik altyapısı sayesinde Kablo TV hattı üzerinden fiber internet ve HD TV yayın hizmeti vermektedir. 10 Mbps'den 100 Mbps'ye kadar tarife seçenekleri ile telefon hattına ihtiyaç duymayan yüksek hızlı internet, gerçek geniş bant kalitesinde evlerinize kadar hizmet vermektedir. İnternet hizmetinin yanında televizyon hizmetine de abone olarak çanak ihtiyacı olmadan HD kalitesinde yayınları izleyebilirsiniz. Uydunet internet hizmetinde telefon hattına ihtiyaç yoktur. Maksimum kaliteyi minimum fiyata kullanmak için hemen Uydunet abonesi olun. Fırsatları kaçırmayın.

Uydunet Konya ilinde ve diğer şehirlerde hizmet vermektedir. Uydunet konya Abone Merkezi 0332 322 0 126 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

uydunet, uydunet internet, uydunet konya

Calışma Saatleri

Pazartesi

8am - 8pm

Sali

8am - 8pm

Carsamba

8am - 8pm

Persembe

8am - 8pm

Cuma

8am - 8pm

Cumartesi

8am - 8pm

Pazar

-

İletişime Geç Yol Tarifi

Uydunet İnternet Hakkında Bir Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar ile işaretlenmişlerdir